Cookies

Holdkampe i Vejen

11/16/2013 10:15 PM |  Grindsted Badmintonklub |  Søgaard
Så nåede vi til anden sidste holdkamp i dette år for jyllandsserien. Kampen løb af stablen i Vejen- hallen, hvor vi på papiret skulle møde et dårligere hold en os. Så det satte store forventninger i folks hoveder, og lagde et pres på skulderne inden kampstart, da det var vigtig vi fik vist vores værd. 
Vi kommer rigtig godt fra start med en sejr på 3-0 til os, der var god gejst og tempo fra start. 1. Mix vinder efter en god og tæt kamp i 3 sæt, Ronni og jeg kommer godt fra start og formår at sætte vores præg på spillet hele vejen igennem og betyder dermed at vi vinder overbevisende efter 2 sæt. Emma's single gav sig selv, da Emma var niveauer bedre end hendes modstander. 
Udover det får vi en flot sejr i 2. Damesingle, 2. Herresingle, 3. Herresingle og 4. Herresingle, hvor alle spiller nogle flotte kampe med en kanon gejst. Desværre taber vi vores 1.HS, hvor vi måtte se os slået af en bedre modstander. 
I DD'erne vinder vi 2. Damedouble efter en lidt for let kamp, men heldigvis en overbevisende sejr. 
1.DD taber desværre efter 3. Sæt, hvor vi mangler marginaler og heldet på vores side.
I vores HD'er mister vi lidt fokus, og kommer let til at sløse det væk, hvilket slet ikke havde været nødvendigt, for indimellem udviser vi kanon spil hvor vi for bevidst hvem vinderne egentlig burde være, men igen er det marginalerne der tæller, og vi må se os slået i alle HD'erne. 

Men vi vinder med en sejr på 8-5 og får vores 3 point, hvilet er altafgørende. 

Søgaard 

Sendt fra min iPad





 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?