Cookies

Holdkamp i Silkeborg d. 26/10

11/14/2013 9:00 AM |  Grindsted Badmintonklub |  Anders Junker

Holdtunering

Den 26.oktober var Jyllandsserieholdet til holdkamp i Silkeborg. Vi havde haft mangeafbud så vi vidste på forhånd at det ville blive en svær holdkamp. På andethold var der også en del afbud, så de blev nød til at melde afbud.

Men heldigvisspillede jyllandsserie holdet en rigtig god holdkamp, som endte i et 7-6nederlag, som ligeså godt kunne være blevet til vores fordel, da vi havde endel tætte kampe.

Mixdoublenmed Jane og Skov, tabte deres kamp i 3. sæt med cifrene 23-21. Den anden Mixdoubleendte dog til vores fordel da Ronni Kamp og Dorthe hev sejren hjem i 2 sæt.

Michaeltabte 1.-singlen 21-19 og 26-24, som også var en meget tæt kamp. Erika vandtsin 2. Dame single kamp i 3 sæt men i de sidste 2 sæt viste hun, at hun var en klassebedre. Anders Junker vandt sin herresingle også i 3 sæt.  

Herredoublenmed Klaus og Skov endte 22-20 i 3. sæt. Emma og Jane vandt deres dame double dadet andet hold valgte at trække en af deres spillere pga. en skade. Dorthe ogErika vandt også deres double i en forholdsvis sikker 2 sæts sejr. Michael ogRonnie vandt den afgørende kamp 22-20 i 3. sæt. Hjemmefra havde vi værettilfreds med 1 point, men efter kampen var vi dog lidt skuffede da vi syntes vihavde spillet så mange tætte kampe så det kunne have endt til vores fordel.

Anders Junker






 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?