Cookies

Badmintonskole 14.- 16. oktober (for 3.klassetrin)

8/29/2013 8:18 PM |  Grindsted Badmintonklub |  Ungdomsspillerudvalget / ME

Er du barn og klar på at prøve noget nyt? Eller synes du som forældre, at dit barn skal have en sund fritidsinteresse? I begge tilfælde er badmintonskole lige noget for dig.

Grindsted Badmintonklub (GBK) og Badminton Danmark arrangerer en aktivitet for nybegyndere. Så kom i efterårsferien og spil badminton og samtidig lære meget mere om sporten.

Badmintonskolen afholdes over tre dage, og hver dag er der spil og forskellige øvelser og lege i seks timer. Derved får du den bedst mulige indgang til badmintonsporten.

Alle deltagerne får frugt og en trøje at spille i, og Grindsted Badmintonklub, som også er arrangør af badmintonskolen, stiller uddannede trænere og hjælpetrænere til rådighed. Trænere der til dagligt arbejder med de lokale børn og har stort kendskab til, hvordan man lærer børn at håndtere ketcher og fjerbold.

Erfaringerne fra tidligere badmintonskoler viser, at det er en super god måde at introducere badmintonsporten til børn og unge. Der er tid til at fordybe sig på en anden måde, og der er også tid til sjov og hygge.

Praktiske oplysninger om badmintonskole – begyndere 3. kl.

Tidspunkt: 14.- 16. oktober fra 9 – 15.

Sted: MAGION, Tinghusgade, Grindsted.

Madpakke skal medbringes til alle dage.

Pris for hele lejren kr. 200,00.

Bemærk, Max deltagere 40 deltagere (første til mølle via indbetaling)

Tilmelding inden den 28.9.2013: KLIK HER

(Tilmelding er først gennemført, når der er foretaget indbetaling på kr. 200 til Grindsted Badmintonklub's konto i Den Jyske Sparekasse, reg.nr.9686, kontonr. 0002798581. Husk navn i reference)







 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?