Cookies

DMU i Grindsted: En weekend med leg, glæde og badminton

4/14/2015 9:45 PM |  Grindsted Badmintonklub |  Kurt Elbæk

Næsten 1000 børn indtog i weekenden Maigon Hallerne i Grindsted for at deltage i DMU, Danmarksmesterskaber i badminton for ungdom, og det blev en weekend fyldt med badminton, sjov og nye venskaber. 

Der var fyldt med glade børn i Grindsted i weekenden, da Grindsted Badmintonklub i samarbejde med Badminton Danmark for fjerde år i træk afholdte DMU. Badmintonsporten dannede ramme om en super weekend, hvor der blev spillet intet mindre end 2450 kampe fordelt på de tre dage. 

- Vi har kun fået positive tilkendegivelser fra børn, frivillige og forældre, og jeg synes, det har været en rigtig dejlig weekend, siger Erik Thøgersen, som er formand i Grindsted Badmintonklub. 

140 klubber fra hele landet deltog i en håndfuld dage, hvor det sociale også var i højsædet. Derfor var der mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter lørdag aften som bankospil, bueskydning, frit spil i hallen og leg i svømmehallen. 

En af mesterskabets frivillige var Ulla Abildtrup, badminton-mor til to drenge, der var med til DMU for første gang og fra KBK.  

- Det bedste ved DMU var at se børnenes glæde ved at spille. De spillede overalt, når de ikke lige var i kamp og med alle - også ham eller hende, de lige havde tabt til. Stor tak til og respekt for alle de frivillige, der stod for arrangementet. De har lagt et kæmpe arbejde i at forberede og gennemføre det. Det gav en dejlig varm følelse indeni at være del af sådan en stor flok dejlige mennesker, der gider tage ansvar og gøre en indsats for andre, fortæller hun. 

Fra Badminton Danmark skal også lyde en stor tak til Grindsted Badmintonklub og alle de frivillige, der fik DMU til at blive en god oplevelse.






 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?