Cookies

Begynderstævne Billund Idrætscenter

2/6/2015 6:12 PM |  Grindsted Badmintonklub |  Mikael Eskildsen

Søndag den 1. Februar havde vi fornøjelsen af at holde begynderstævne i Billund Idrætscenter. Udover vore egne spillere havde vi også besøg af spillere fra Sdr. Omme Badmintonklub og Hejnsvig Badmintonklub.  I alt var 21 spillere i gang i tre timer, hvor der blev spillet en masse gode spændende badmintonkampe.

Efter en fælles opvarmning og gennemgang af reglerne, gik vi i gang med de første kampe. Der var hele dagen en god ånd med stor hensynstagen til hinandens forskellige niveauer. Der blev også tid til at spørge ind til kammeraten på banen ved siden af og snakke med dommerbordet i pauserne.

Efter de sidste kampe var der uddeling af medaljer til alle spillere.

Tak til alle der mødte op og støttede børnene. Og ikke mindst tak til de hjælpere vi havde på dagen.

                        

Begynderstævner er en god måde at stifte bekendtskab med reglerne og hvad der vil sige at være ude til stævne. Her er plads til at begå fejl og få en chance til, hvis f.eks. serven ikke lige når over første gang.Fra ungdomsafdelingens side er det et stort ønske at vi kan holde flere af disse stævner, således at vores nye medlemmer også kan få muligheden for at komme til stævne. Ris/Ros hører vi gerne, så vi kan evaluere på dagen (sendes til krusborgmadsen@privat.dk

Ungdomsspillerudvalget, Mette Krusborg







 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?