Holdkamp mod Skive-Resen

3/24/2014 7:31 PM |  Grindsted Badmintonklub |  Denis

(Indlæg).

Kl. 12.30 samledes serie 2 holdet for at gøre klar til årets sidste holdkamp - holdkampen startede 13.30. Årets sidste holdkamp var en realitet, og modstanderen hed Skive-Resen. Vi havde på forhånd vundet tre kampe, da udeholdet manglede to piger som skulle spillehenholdsvis damedouble, single og mixdouble. Så stillingen var allerede 3-0 til Grindsted, før holdkampen blev skudt i gang. Stemningen på holdet var i top, men man kunne samtidig godt mærke, at en sejr i den sidste holdkamp ville være dejligt. Klokken rundede 13.30, og vi fik sat 2. Single, 3. Single og 1. Mixdouble i gang.Kristian kørte en sikker sejr hjem i 3. HS. Desværre måtte Kenneth og Dorthe se sig besejret, efter to gode velspillede sæt. 2. Singlen vandt jeg selv med forholdsviskomfortable cifre i en to sætter. San som var debutant på holdet vandt sin 4. HS i en to sætter, hvor det til sidst varlige ved at blive for spændende. Heldigvis formåede San at trække det længste strå, og lukkede kampen.

I 1. HS taber Kenneth desværre i to sæt, men viste i perioder utrolig godt spil og god fight.

Til sidst skulle de to herredoubler i spil. Der ventede en svær opgave, men vi forsøgte alle, at gå ind til kampen med oprejst pande. 1. HD endte med et nederlag efter 3 lange sæt med fine dueller, og god gejst. San og Kristian spillede deres 2. HD. Desværre var der ikke meget at stille op mod de to unge drenge fra Skive-Resen.

Alt i alt synes jeg at det var en kanon oplevelse, med god stemning i hallen!

Og når ja – vi sluttede selvfølgelig sæsonen af med en 6-5 sejr, som var vores målsætning før kampen.